2015-11-12 08:52:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A rossz is jóra fordulhat

Napi horoszkóp november 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Szűz jegyének legvégén áll. Egy fontos kérdésben nem ért egyet a főnökével, legyen óvatos, nehogy dühében olyasmi csússzon ki a száján, amit később megbánna! Ma nehezen fékezi az indulatait, a családtagjaival is türelmesebbnek kellene lennie. Ha viszont igazságtalanul vádolják, nyugodtan álljon ki magáért!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Mérleg jegyében áll. Minden bizonnyal meg tudja valósítani az elképzeléseit, sőt, talán még némi többletpénzt is kicsikarhat értük. A kedvese már megbánta a tegnapi kijelentését, így önön a sor, tegyen úgy, mintha mi sem történt volna.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nagyon az események középpontjában találhatja magát. Még szerencse, hogy mindig olyan gyorsan feltalálja magát, és a rendkívüli helyzeteket általában sikeresen kezeli... Lehet, hogy pályát tévesztett, és egy válságmenedzser veszett el önben?

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Szaturnusz a munkát jelző területén áll, a sok feladat felőrli, veszít az életkedvéből. Ne aggodalmaskodjon, inkább pihenjen egy nagyot, nehogy kicsússzon a lába alól a talaj. Szedje össze magát! A közlekedésben is próbáljon meg a szokottnál is óvatosabb lenni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ön egyáltalán nincs kudarcra ítélve, és ismerheti a siker ízét. Most itt az idő, hogy segítsen azoknak, akik kevésbé szerencsések. Legyen megértőbb mások bajával szemben!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai nap fontos lesz az életében. Valamilyen fontos feladat, esemény előtt áll, és ma este végre túl lesz az egészen, sikerrel zárja a munkát. Újabb megbízást kaphat, de ha úgy érzi, ez már túl sok lenne önnek, mindenképpen jelezze!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Minden adott ahhoz, hogy egy komolyabb pénzösszeghez jusson. Kiváló érzékkel fekteti be a vagyonát, és minden a terv szerint alakul. Sajnos a párválasztásban már nem látszik ekkora siker, ne az ösztöneire hallgasson, inkább az eszére.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az ön hagyomány szerinti uralkodó bolygója, a Mars a Mérleg jegyébe készülődik. Egyre jobban belegabalyodik majd egy áldatlan vitába. Próbálja meg elfogadni a tényeket, ha csak a saját igazához ragaszkodik, annak nem lesz jó vége.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma minden másképpen lesz, mint ahogy ön gondolta volna, de a rossz is jóra fordulhat. Lesz, amit el tud intézni, és lesz, amit nem. Ha nem ragaszkodik görcsösen a programjához, eredeti elképzeléseihez, és nyitott szemmel jár, akkor megismerkedhet valakivel, akivel hosszú távú kapcsolatot tud kialakítani.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Céltudatosan kellene párt keresnie, őrizze meg a racionalitását a szívügyekben is. Fogalmazza meg, milyen társra vágyik, és annak megfelelően próbáljon ismerkedni. Ne bonyolódjon értelmetlen románcokba!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A váratlan események kemény próbatétel elé állíthatják, most kiderül, hogy mennyire tud rugalmas lenni, ha nyilvánvalóvá válik, hogy rossz irányban haladt. Az egészségére jobban kellene figyelnie!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Szaturnusz kellemetlen kapcsolatban van a Neptunusszal. Önnek eddig sikerült elkerülnie a nagyobb szócsatákat, de úgy néz ki, hogy most bizonyos konfliktusokat mégis fel kell vállalnia!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: